top of page

Hyggelig lesing fra en av sommerens festivaljobber!

Hyggelig lesing om konserten vår på Egersund Visefestival 2013!

"For å si det rett ut: HERREMÅNE! Martine Kraft med band kan ikke beskrives, det må oppleves. For en energi. For en stemme. For ei fele, for et band. For en OPPTUR! Hør henne! Tårene er heller ikke denne gang til å holde tilbake da hun kommer til en instrumental låt som hun sier «er skrevet til en spesiell person». Jeg har ikke sjekket opp navnet på låten. Jeg tør ikke tukle med inntrykket. Det skal foreløpig ikke forstyrres men få ligge der til jeg manner meg opp til å kjøpe alle platene eller til neste gang Martine med band kommer til festivalen. For det må bli en neste gang. Og jeg lover å være der." Karianne Arntzen. Foto: Karianne Arntzen

Recent Posts
Featured Posts
Archive
bottom of page